ProfileProfile PhonePhone Каталог товарів

Дитячий одяг для новонароджених. Правила вибору.

Дитячий одяг для новонароджених. Правила вибору. 


Вибирати такий товар, як дитячий одяг заняття не з простих, особливо коли мова йде про покупку дитячого одягу для самих маленьких – для новонароджених. Малюки не зможуть поміряти одяг в момент покупки, а крім видимих ​​елементів дитячого одягу в одязі для новонароджених цінуватися будь-яка дрібниця: склад тканини, вид ниток, використаних для шиття, конструктивних особливостей які збільшують або зменшують комфорт для дитини, якість тканини і швів. Адже дитячий одяг для новонароджених буде пратися кожен день!

 

Ще одна група людей, які замислюються при покупці дитячого одягу для новонароджених, як ні коли раніше - це хрещені, друзі, знайомі, запрошених в гості до Вашої дитини. Всі вони змушені покладатися або на свій смак і інтуїцію, або на рекомендації консультанта.

 

У цій статті ми розповімо, що потрібно враховувати при покупці такого товару, як дитячий одяг для новонароджених.

 

По-перше: вся дитячий одяг для новонароджених повинна зніматися та одягатися легко, немає жодної гарантії, що молодому батькові дитини не доведеться знімати/одягати малюка однією рукою.

 

По-друге: маленькі діти не люблять одягатися через голову, Ваша дитина - не виняток! Уникайте покупок такого дитячого одягу для новонароджених, яка не має кнопочок на плічках або гудзиків на животику.

 

По-третє: найкраще , щоб дитячий одяг для новонароджених був виготовлений ​​з бавовни, кашеміру, льону, ситцю, трикотажу або бавовняного велюру. Найзручнішим матеріалом для дитячого одягу для новонароджених вважається бавовняний трикотаж.

 

По-четверте: пам'ятайте про те, що малюк буде жити активним життям, а значить, його організм буде працювати на всі 100% і приховувати це не збирається. Дитячий одяг для новонароджених повинен бути зручним і для батьків малюка.

 

По-п'яте: Дитячий одяг для новонароджених повинен мати шви назовні (це правило може бути застосовано для 99,9% дитячого одягу для новонароджених).

 

Так або інакше, купуючи дитячий одяг, не забувайте думати про малюка, а не про те, чи підійде колір пелюшки або малюнок на футболці до кольору волосся або очей маленького чоловічка. Повірте, йому абсолютно байдуже якого кольору буде нитка, якою відстрочена пелюшка.

2 мая 2024 г.

ПРO VIVATEX

Наша компанія займається оптовим продажем трикотажу по Україні та за її межами.

Підприємство створено в 2008 році. «Vivatex» продає якісний ясельний, дитячий та підлітковий трикотаж.

далі