ProfileProfile PhonePhone Каталог товарів

Комсомольськ - трикотажна столиця України

Комсомольськ - трикотажна столиця України

КомсомольськМісто розташоване на лівому березі Дніпра недалеко від м.Кременчука. Він був заснований в 1960 році на місці великої магнітної аномалії з метою розробки покладів залізної руди. Побудований тут же Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат, в 1970 році, випустив свою першу продукцію - железосодержащий концентрат.

Комсомольськ досить молодий, але не дивлячись на це виробництво в місті на високому рівні(Полтавський ГЗК, Трикотажна фабрика" ТІКО "). Свого часутрикотажна фабрика "ТІКО" була відома на весь Радянський Союз. Після розпаду Союзу в Комсомольську утворилося безліч трикотажних підприємств, що спеціалізуються на пошитті та реалізації одягу для дорослих і дітей, У багатьох містах України і не тільки про місто Комсомольськ знають завдякитрикотажним виробам високої якості.

Розташований на лівому березі Дніпра. Має залізничну станцію Золотнішіно. До складу м. Комсомольська входять сім суміжних сіл: Дмитрівка, Базалуки, Кияшки, Колгоспна гора, Кузьменки і Солонці.

У місті працюють 6 загальноосвітніх шкіл , 3 спортивні (ДЮСШ), художня і музична школи, 2 СПТУ, гірничо-металургійний технікум.

Офіційний сайт міста

Посилання по темі

Купити трикотаж оптомТрикотаж оптомТрикотаж УкраїнаКомсомольський трикотажДитячий трикотаж від виробникаДитячий трикотаж опт УкраїнаФабрика трикотажаТрикотажні вироби оптомТрикотаж КомсомольськДитячий трикотаж оптПродаж трикотажних виробівДитячий одяг оптомКупити дитячий трикотажДитячий трикотаж УкраїнаДитячий трикотаж від виробника,Дитячий трикотаж оптом в УкраїніТрикотаж оптомТрикотаж УкраїнаТрикотаж від виробника,Купити дитячий одяг оптомДитячий трикотажКомсомольський трикотажвиробники трикотажу,трикотажні виробидетячий трикотажтрикотажне полотнодитячий одягКомсомольський трикотажтрикотаж з Україниоптова торгівля трікотажeмтрикотажтрикотаж от виробника,дитячі магазини одягутрикотажні вироби оптомтрикотаж для дітейтрикотаж українського виробникапоставки трикотажу оптомтрикотаж оптом і в роздрібтрикотажні магазини,дешевий трикотаждоставка трикотажних виробівтрикотаж зі стран СНГ

6 мая 2024 г.

ПРO VIVATEX

Наша компанія займається оптовим продажем трикотажу по Україні та за її межами.

Підприємство створено в 2008 році. «Vivatex» продає якісний ясельний, дитячий та підлітковий трикотаж.

далі