ProfileProfile PhonePhone Каталог товарів

Трикотаж оптом

Трикотаж оптом

 

Діти, як і дорослі, люблять одягатися модно, яскраво і зручно. І саме моделі з трикотажу дозволяють втілити в життя найнесподіваніші, барвисті ідеї, які обов'язково сподобаються кожній дитині. Напевно, саме тому дитячий трикотаж оптом такий популярний серед покупців.

Широкий асортимент дитячого одягу оптом з трикотажу дає можливість знайти оригінальні моделі на кожен день, на будь-яку погоду і на будь-який вік. Веселі повзунки для малюків, яскраві сукні та сарафани, затишні піжами і халати, оригінальні костюми, кофти, шапки, чепчики, а також комплекти для хлопчиків і дівчаток, які дозволяють вести дитині активне життя, не обмежуючи їх рухів, щодня даруючи тепло і затишок.

Наша торгова марка вже більше 5 років займається виробництвом і реалізацією трикотажу оптом. Протягом своєї багаторічної діяльності український товаровиробник налагодив численні контакти з провідними виробниками та постачальниками трикотажних виробів для дітей. Оптові покупці завжди можуть придбати за доступними цінами дитячий трикотаж оптом, представлений у вигляді колекцій для будь-якого віку, починаючи з самого народження і до 10 років.


Трикотаж оптом, реалізований нашою компанією - це яскраві і модні футболки, майки, штани, спідниці, сукні, сарафани, блузи, костюми, піжами, халати, головні убори, ковдри, а також чепчики, сорочечки, повзуни, комплекти хрестильні для новонароджених. Незважаючи на величезну різноманітність і кількість нашого асортименту, що дозволяє купувати трикотаж оптом, він регулярно поповнюється новими сучасними моделями.

Індивідуальний підхід до кожного клієнта, політика формування цін в нашій компанії і великі обсяги продажів дають нам можливість займати лідируючі позиції серед виробників дитячого трикотажу оптом в Україні і СНД, орієнтованих на середньо забезпеченого покупця. Наша компанія  використовує в своїй роботі трикотажні полотна тільки високої якості (кулір, інтерлок, футер, велюр, рібана) і швейну фурнітуру відомих європейських виробників.

Реалізований дитячий трикотаж оптом сертифікований, відповідає європейським стандартам якості.

Трикотаж оптом здобувати набагато вигідніше.

  • По-перше, при покупці дитячого трикотажу оптом важливо пам'ятати, що всі діти дуже люблять яскраві, соковиті кольори і різноманітність. Однієї-двох моделей одягу буде недостатньо для рухомого, цікавого малюка. У ваших силах радувати і дивувати свою дитину кожен день, дарувати йому кольори літа і комфорт.
  • По-друге, дитячий одяг повинен відрізнятися не тільки безпекою, але і високою якістю. Мабуть, це один з найголовніших критеріїв при покупці одягу для дитини. Тому так важливо здобувати трикотаж оптом у виробника, що дорожить своєю репутацією і дотримує всі санітарні норми. Заглянувши в магазин раз, ви будете довго впевнені, що шкіра вашої дитини не знає барвників і синтетики.

      Дитячий трикотаж оптом по праву є одним з найпопулярніших видів одягу для дітей. Низькі ціни в поєднанні з високою якістю роблять трикотаж досить затребуваним українськими споживачами. Якщо ви не тільки є турботливими батьками, але і займаєтеся продажами дитячого трикотажу оптом або в роздріб, тоді оптова закупівля трикотажної продукції істотно поповнить асортимент вашого магазина.

      Завдяки багатому вибору, ви легко зможете задовольнити потреби навіть самого прискіпливого покупця. Трикотаж оптом — це запорука успіху вашого бізнесу, адже отримуючи високу якість , ви отримуєте приємну ціну і посмішки дітей.

      4 мая 2024 г.

      ПРO VIVATEX

      Наша компанія займається оптовим продажем трикотажу по Україні та за її межами.

      Підприємство створено в 2008 році. «Vivatex» продає якісний ясельний, дитячий та підлітковий трикотаж.

      далі