ProfileProfile PhonePhone Каталог товарів

Дитячий трикотаж опт

Дитячий трикотаж опт


Компанія «vivatex» є представником дитячого трикотажу (опт), з успіхом працює на ринку України більше 5 років. Ми займаємося виготовленням і продажем дитячого трикотажного одягу. За весь час роботи в області продажів дитячого трикотажного одягу ми зарекомендували себе як надійного, відповідального, уважного партнера і постачальника на території України, Росії та країнах СНД.

Своєю головною перевагою перед конкурентами ми вважаємо вдале поєднання доступних цін і високої якості трикотажного одягу для дітей. Поряд з цим асортимент нашої продукції регулярно оновлюється відповідно до нових модних тенденцій, запитів споживачів і пори року за вікном.

Кількість наших постійних покупців дитячого трикотажу (опт) регулярно зростає, а, значить, і зростають обсяги реалізованої продукції. Завдяки цьому ми можемо встановлювати для наших покупців вигідні ціни при продажу дитячого трикотажу оптом. В результаті ви отримуєте якісний товар за менші гроші.

Якість та безпечність продукції для дітей - мабуть, один з найважливіших критеріїв, які висуваються до одягу, в тому числі і до трикотажної. Адже дитяча шкіра дуже чутлива до синтетики, токсичним матеріалами і барвникам. Компанія «vivatex» дотримується ГОСТу і реалізує виключно сертифікований, безпечний, зручний одяг.

Ми пропонуємо різноманітний асортимент дитячого трикотажу оптом: одяг для новонароджених, для малюків ясельного віку, для дошкільнят та школярів до 10 років - у нас ви знайдете все, що потрібно для повноцінного гардеробу малюка на будь-який час року. Наш модельний ряд - це декілька сотен найменувань виробів власного виробництва. У числі найменувань трикотажної продукції, що випускається нами: сорочечки, повзуни, комбінезони для новонароджених, хрестильні комплекти, сукні, спідниці, сарафани, футболки, джемпера, костюми для хлопчиків і дівчаток і багато іншого.

Компанія «vivtex» зацікавлена у взаємовигідній довгостроковій співпраці з підприємствами, які займаються купівлею дитячого трикотажу (опт). Ми забезпечимо швидке оформлення замовлення і допомогу в організації доставки замовлення в будь-який регіон і країни СНД.

Якщо ви перебуваєте в пошуках надійного товаровиробника і постачальника якісного дитячого трикотажу оптом, зв'яжіться з менеджерами компанії «vivatex» зручним для вас способом, зазначеним в розділі « Контакти ». Вам нададуть вичерпну інформацію по будь-якому питанню, щодо трикотажної продукції і подальшої співпраці.

А якщо ви тільки хочете відкрити свій бізнес, варто відзначити, що дитячий трикотаж - досить ходовий, популярний товар. Продаж дитячої трикотажної продукції оптом може стати для вашого бізнесу відмінним стартом. Наш комсомольський трикотаж визнаний в Україні, Білорусії, Росії, він користується успіхом на ринку СНД завдяки високій якості, доступним цінам і відповідності сучасній моді. Будьте впевнені, такий одяг не залежиться на полицях вашого магазину.

Ми знаємо, як одягнути малюків будь-якого віку з самого народження і до 10 років красиво, стильно, яскраво і, головне, зручно!

17 мая 2024 г.

ПРO VIVATEX

Наша компанія займається оптовим продажем трикотажу по Україні та за її межами.

Підприємство створено в 2008 році. «Vivatex» продає якісний ясельний, дитячий та підлітковий трикотаж.

далі