ProfileProfile PhonePhone Каталог товарів

Фабрика трикотажу

Фабрика трикотажу

Комсомольські фабрики трикотажу — одні з провідних швейних підприємств в Україні. Динамічно розвиваючись ось уже понад 10 років, фабрики виробляють якісний дитячий трикотаж оптом, популярний не тільки в Україні, а й за її межами. Виробництво фабрик трикотажу оснащено сучасним високотехнологічним обладнанням, на якому трудиться кваліфікований персонал з багатим досвідом у сфері пошиття дитячого трикотажу. Їх робота регулярно отримує високу оцінку на багатьох міжнародних виставках України, Білорусії та Росії.

З огляду на те, що одяг виробництва нашої фабрики трикотажу розрахований на дітей з самого народження і до 10 років, тобто для тієї вікової категорії, коли шкіра дитини особливо чутлива, ми виготовляємо тільки якісну продукцію з натуральних матеріалів, безпечних полотен високої якості, відповідних необхідним параметрам (рібана, кулірка, інтерлок, футер, велюр).

На цьому сайті компанії «vivatex» в розділу Каталог ви можете ознайомитися із зразками модного дитячого трикотажу від виробника.

Широкий модельний ряд продукції трикотажу «vivatex» і різноманітна гамма кольорів дитячого одягу оптом - тут завжди є з чого вибрати. Шапки, чепчики, сорочечки, кофти, повзуни, боді, комбінезони, комплекти, костюми, піжами, халати, брюки, блузи, джемпери, водолазки, сукні, сарафани, спідниці, футболки, натільну білизну, комплекти для хлопчиків і дівчаток - це все для вашої дитини!

Асортимент дитячого трикотажного одягу регулярно поповнюється стильними, цікавими моделями. Натуральні полотна, контроль якості на кожному етапі виробництва і суворе дотримання технологічних норм виробництва - це тільки частина того, що робить дитячий трикотаж в Україні таким комфортним і популярним. Вся продукція, яка виготовляється фабриками трикотажу супроводжується сертифікатами відповідності і повним пакетом документів.

Трикотажний одяг, який виготовляють фабрики трикотажу, забезпечить комфорт вашому малюкові в будь-яку пору року і задовольнить навіть самий вибагливий смак!

Ми можемо гарантувати, що наша трикотажна продукція нашої комсомольської фабрики трикотажу для дітей перевершить всі ваші очікування!

17 мая 2024 г.

ПРO VIVATEX

Наша компанія займається оптовим продажем трикотажу по Україні та за її межами.

Підприємство створено в 2008 році. «Vivatex» продає якісний ясельний, дитячий та підлітковий трикотаж.

далі