ProfileProfile PhonePhone Каталог товарів

Продаж трикотажних виробів

Продаж трикотажних виробів

Продаж трикотажних виробів в Україні користується величезним попитом, адже трикотаж давно відомий, як самий безпечний, надійний і недорогий матеріал для виробництва одягу.

Виробництво і продаж трикотажу (Україна) займає значне місце в економіці країни. Однак на сьогоднішній день українському трикотажу доводиться конкурувати з імпортною продукцією, в основному, з Китаю і країн Європи.

І якщо одяг європейських торгових марок користується попитом серед населення з високим рівнем достатку, то китайський імпорт знаходиться в більш низької цінової категорії, і тому займає значний сегмент ринку. Багато покупців, залучені низькою ціною, закривають очі на якість товару. З боку держави також вельми важко контролювати  продаж трикотажних виробів, а саме якість продукції, що надходить на ринки країни в великих обсягах. Найчастіше на ввезені товари відсутні сертифікати відповідності та будь-які інші супроводжуючі документи.

Слід зауважити, що для продажу трикотажних виробів деякі групи трикотажу в Україне підлягають обов'язковій сертифікації якості і санітарно-гігієнічній оцінці, це стосується в основному товарів для дітей. Тому, купити дитячий трикотаж від українських виробників - значить набути впевненості, що ця продукція безпечна для здоров'я і відповідає стандартам якості.

Пройшли ті часи, коли продаж трикотажних виробів и пошиття дитячого трикотажу був масовим,« союзного масштабу », гардероб був однотипний, а підкреслювати власну індивідуальність було не прийнято. Велику увагу виробники трикотажу в Україні стали приділяти дизайну одягу. Дизайнери розробляють все нові і нові моделі, втілюють свіжі ідеї, кожен сезон в магазини надходять нові колекції одягу для дітей і дорослих.

В умовах жорсткої конкуренції, виробники трикотажу в Україні проводять цілий комплекс заходів, спрямованих на підвищення конкурентоспроможності продукції, виходу продажів трикотажним виробам на новий якісний рівень. Це впровадження нових прогресивних технологій виробництва і високотехнологічного обладнання, розробка гнучких технологічних процесів і багато іншого. Всі ці дії сприяють найбільш раціональному та ефективному використанню ресурсів і дозволяють домогтися оптимального співвідношення ціни і якості продукції.

Таким чином, продаж трикотажних виробів в Україні став розрахована на кожного споживача. Це дає покупцеві можливість вибору між імпортованим товаром сумнівної якості та українською продукцією, яка відповідає всім державним нормам.

17 мая 2024 г.

ПРO VIVATEX

Наша компанія займається оптовим продажем трикотажу по Україні та за її межами.

Підприємство створено в 2008 році. «Vivatex» продає якісний ясельний, дитячий та підлітковий трикотаж.

далі