ProfileProfile PhonePhone Каталог товарів

Комсомольський дитячий трикотаж

Комсомольський дитячий трикотаж

Ще до народження дитини майбутні батьки розмірковують над складанням гардеробу для спадкоємця. Ситцеві пелюшки як вид одягу плавно йдуть в минуле, а в великому асортименті сучасних дитячих товарів, в тому числі і Комсомольського дитячого трикотажу для дітей в магазинах легко розгубитися.

Правильний вибір одягу грає найважливішу роль в розвитку дитини. З моменту народження діти починають активно пізнавати навколишній світ, а батьки прагнуть створити малюкові найбільш комфортні умови. Комсомольський трикотаж это  великий вибір щонайм'якшої бавовняних виробів для новонароджених. Дитячий трикотаж -сорочечки, повзунки, комбінезони та багато іншого - виконані з урахуванням всіх гігієнічних вимог, не містять алергенів, не подразнюють шкіру, не утрудняють рухів, їх зручно одягати і знімати.

З віком, діти стають все більш рухливими. Трикотаж для дітей повинен витримувати можливі падіння, захищати шкіру від саден, добре пропускати повітря, але при цьому зберігати тепло, адже система терморегуляції тіла дитини ще не повністю сформована. Також важлива гігроскопічність матеріалу, тобто здатність вбирати вологу - все це здатний забезпечити комсомольський трикотаж.

Діти дошкільного та шкільного віку чимало часу проводять в колективах, тому до всіх попередніх вимогам можна додати естетичні. Одяг повинен добре виглядати, бути модним і яскравим.

Для виготовлення дитячого одягу ми недаремно вибираємо трикотаж. Цей матеріал має масу переваг перед іншими матеріалами. Завдяки пухкої петельної комсомольський трикотаж володіє достатньою еластичністю у всіх напрямках, не мне, зберігає форму, до того ж це досить міцний і зносостійкий матеріал.

Залежно від складу волокон (бавовна, віскоза, вовна, поліамід, поліестер)комсомольський трикотаж має різні властивості. Наприклад, бавовна володіє прекрасними теплоізоляційними властивостями, що актуально і в холод, і в спеку.

Цей матеріал не електризується і добре вбирає вологу. Вироби з бавовняного дитячого трикотажу незвичайно м'які, легкі і приємні до тіла. Цей матеріал добре забарвлюється, тому ідеальний для виробництва яскравого барвистого одягу. Так як бавовна - це природний матеріал, нешкідливий для здоров'я, його найбільш часто використовують у виробництві дитячого одягу, особливо речей для новонароджених.

Ми виробляємо комсомольський трикотаж з любов'ю до дітей. В асортименті нашої продукції тільки самий зручний і комфортний дитячий трикотаж в Україні, одяг, ідеальний для гармонійного розвитку дитини.

17 мая 2024 г.

ПРO VIVATEX

Наша компанія займається оптовим продажем трикотажу по Україні та за її межами.

Підприємство створено в 2008 році. «Vivatex» продає якісний ясельний, дитячий та підлітковий трикотаж.

далі