ProfileProfile PhonePhone Каталог товарів

Дитячий одяг для новонароджених. Правила вибору.

Дитячий одяг для новонароджених. Правила вибору. 


Вибирати такий товар, як дитячий одяг заняття не з простих, особливо коли мова йде про покупку дитячого одягу для самих маленьких – для новонароджених. Малюки не зможуть поміряти одяг в момент покупки, а крім видимих ​​елементів дитячого одягу в одязі для новонароджених цінуватися будь-яка дрібниця: склад тканини, вид ниток, використаних для шиття, конструктивних особливостей які збільшують або зменшують комфорт для дитини, якість тканини і швів. Адже дитячий одяг для новонароджених буде пратися кожен день!

 

Ще одна група людей, які замислюються при покупці дитячого одягу для новонароджених, як ні коли раніше - це хрещені, друзі, знайомі, запрошених в гості до Вашої дитини. Всі вони змушені покладатися або на свій смак і інтуїцію, або на рекомендації консультанта.

 

У цій статті ми розповімо, що потрібно враховувати при покупці такого товару, як дитячий одяг для новонароджених.

 

По-перше: вся дитячий одяг для новонароджених повинна зніматися та одягатися легко, немає жодної гарантії, що молодому батькові дитини не доведеться знімати/одягати малюка однією рукою.

 

По-друге: маленькі діти не люблять одягатися через голову, Ваша дитина - не виняток! Уникайте покупок такого дитячого одягу для новонароджених, яка не має кнопочок на плічках або гудзиків на животику.

 

По-третє: найкраще , щоб дитячий одяг для новонароджених був виготовлений ​​з бавовни, кашеміру, льону, ситцю, трикотажу або бавовняного велюру. Найзручнішим матеріалом для дитячого одягу для новонароджених вважається бавовняний трикотаж.

 

По-четверте: пам'ятайте про те, що малюк буде жити активним життям, а значить, його організм буде працювати на всі 100% і приховувати це не збирається. Дитячий одяг для новонароджених повинен бути зручним і для батьків малюка.

 

По-п'яте: Дитячий одяг для новонароджених повинен мати шви назовні (це правило може бути застосовано для 99,9% дитячого одягу для новонароджених).

 

Так або інакше, купуючи дитячий одяг, не забувайте думати про малюка, а не про те, чи підійде колір пелюшки або малюнок на футболці до кольору волосся або очей маленького чоловічка. Повірте, йому абсолютно байдуже якого кольору буде нитка, якою відстрочена пелюшка.

19 мая 2024 г.

ПРO VIVATEX

Наша компанія займається оптовим продажем трикотажу по Україні та за її межами.

Підприємство створено в 2008 році. «Vivatex» продає якісний ясельний, дитячий та підлітковий трикотаж.

далі